FDC har sedan 1986 levererat fisk i Skåne. Den första leveransen var en 100 kg tung hälleflundra som i en personbil kördes ut till en restaurang i Malmö. Tiderna har minst sagt ändrats sedan dess och vi lovar att vi inte levererar fisk i personbilar längre! I slutet av 90-talet började vi importera sushiartiklar och därefter har utbudet inom det japanska köket växt för varje år. Nu levererar vi sushiprodukter till hela Sverige!

Vår vision i tre delar
Det bästa sortimentet

Ingen restaurang är den andre lik. Vi tror på att ha ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser inom alla delar av vårt sortiment. Så oavsett om du vill ha närfiskad torsk till lunchrätten eller en odlad hiramasa till sashimitallriken är vi redo att hjälpa dig!

Personlig kontakt

För att kunna erbjuda bra service tror vi på personlig kontakt, erfarna medarbetare och närhet till kocken. Den första anställda på FDC jobbar fortfarande kvar, redo att skära fisken precis som du vill ha den och våra kunniga säljare hjälper dig välja rätt råvara till rätt tillfälle.

Flexibla leveranser

Varje leverans inom Skåne levereras av våra egna chaufförer. Det betyder att från att fisken kommit in till vårt lager tills den är i ditt kök har den hanterats av oss själva. Det ger oss kontroll över kvalitet och hygien. Med vår egen transportlösning kan vi då även uppfylla en mängd olika önskemål om leveranstider!