Om oss

Vi började år 1985 med att leverera fisk och skaldjur till restauranger i Malmöområdet. I slutet av 90-talet tog vi in sushiråvaror i sortimentet för att möta en växande efterfrågan. Idag är FDC en av de ledande sushigrossisterna i landet samtidigt som vi är en lokal fiskgrossist som tycker att fisk smakar bäst om det är närfiskat från hållbara bestånd.

Våra tre grundprinciper

 

Kvalitet

Vi vet hur viktigt det är för restauranger att få jobba med varor som gör era gäster nöjda. Därför är våra varor alltid av allra bästa kvalitet oavsett om det är färskt, fryst eller kylt.

 

Ekologi

Vi drar vårt strå till stacken genom att försöka använda ekologiska produkter så gott det går. Vi är både MSC och ASC-certifierade och dessutom är vår lokal en certifierad “Green Building”.

 

Service

Inom Malmö/Lund kan vi leverera dina varor inom några få timmar efter att du beställt dina produkter och i övriga Skåne inom en dag. Samtidigt vet vi att ingen kund är den andre lik och därför är vi välkända för vår förmåga att anpassa produkter, leveranser och service utefter kundens behov.